Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Eylül 2018 - 14:03 Yorum: 0

Kaldırım çalışması devam ediyor

Bartın Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından Aladağ Mahallesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yolunda başlatılan yaya kaldırımı çalışmaları devam...

Kaldırım çalışması devam ediyor

Bartın Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından Aladağ Mahallesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yolunda başlatılan yaya kaldırımı çalışmaları devam ediyor.

Çalışma ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın Belediye olarak mahallelerde ihtiyaç duyulan her noktaya hizmet götürdüklerini belirterek yeni yerleşim alanlarının ihtiyaçlarını da bu kapsamda hızla karşıladıklarını söyledi.

Akın açıklamasında "Belediye olarak mahallelerimizin alt yapı üst yapı ve çevre düzeni gibi ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, yeni yerleşim alanlarının oluştuğu Aladağ Mahallesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi yolunda yaya yolu ihtiyacını karşılamak üzere çalışma başlattık. Çalışmalarımızı kısa zaman içinde tamamlayarak vatandaşlarımıza daha güvenli ulaşım imkanı sağlayacağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber