Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 27 Nisan 2015 - 22:26 Yorum: 0

Kale’de “O’nu Anlamak” Projesi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve Ortak Değerler Platformu tarafından “O’nu Anlamak” Projesiyle 90 okulda konferans ve seminerler düzenlenmeye devam ediyor.

Kale’de “O’nu Anlamak” Projesi

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve Ortak Değerler Platformu tarafından “O’nu Anlamak” Projesiyle 90 okulda konferans ve seminerler düzenlenmeye devam ediyor. Ayrıca Hz. Muhammed (S.A.V.) yüce ahlakının anlatıldığı “O’na Yolculuk” adlı 50 bin adet kitap dağıtımı da devam ediyor.

Kale’de öğrenim gören orta okul öğrencilerine Ortak Değerler Platformu tarafından Turgay Aldemir’in kaleme aldığı O’NA YOLCULUK, HZ. MUHAMMED’E (s.a.v) YOLCULUK adlı kitap ücretsiz olarak dağıtıldı.

Kitap dağıtımında konuşan İlçe Milli Eğitim müdürü Abdullah Çamurlu, “Efendimizi anlatan bu güzide eser mutlaka okunması gerekir. Hz. Muhammed’in (s.a.v) ahlakı, O’nun günlük hayattaki davranış ve yaşam şekli bu kitapta yer almaktadır.” dedi.

Öğrencilere kitap dağıtan İlçe Milli Eğitim Müdürü Çamurlu, öğrencilerden kitabı 15 mayısa kadar okumaları gerektiğini ifade ederken, “O’na Yolculuk” kitabını okuyan sınıfları toplu bir şekilde Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ağırlayacaklarını okunan kitabın değerlendirilmesinin yapılacağını söyledi.

 Kitap dağıtımına Kale İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Çamurlu, Bent İlk Okulu Müdürü Sabri Dağ, İzollu Orta Okulu Müdürü Mustafa Coşkun, Kale İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Ahmet Geçici, Kıyıcak Yavuz Selim İlk Okulu Müdür Yardımcısı Mustafa Akkaya ve Tahsin Başdemir Orta Okulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Veysel Altun eşlik etti.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber