Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 21 Ekim 2014 - 12:08 Yorum: 0

Kalkınma Bakanı Yılmaz, Aksaray'da

Yılmaz: "(Ankara'daki 'paralel yapı' operasyonu) Türkiye bir hukuk devleti. Bir şey yapılıyorsa mutlaka hukuki bir gerekçesi vardır. Nihayetinde de tabii hukuka, adalet mekanizmasına bunlar yansıyacaktır ve sonuçlarını hep birlikte göreceğiz"

Kalkınma Bakanı Yılmaz, Aksaray'da

AKSARAY (AA) - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ankara Emniyet Müdürlüğünce yasa dışı dinlemelerle ilgili "paralel yapı" iddialarına yönelik başlatılan operasyona ilişkin, "Türkiye bir hukuk devleti. Bir şey yapılıyorsa mutlaka hukuki bir gerekçesi vardır. Nihayetinde de tabii hukuka, adalet mekanizmasına bunlar yansıyacaktır ve sonuçlarını hep birlikte göreceğiz" dedi.

Bakan Yılmaz, Aksaray programı kapsamında Vali Şeref Ataklı'yı ziyaret etti. Aksaray'ın önemli gelişmeler sağlayan illerden bir tanesi olduğunu ifade eden Yılmaz, kentin büyük yatırımların yanı sıra tarihi özellikleri ile de ön plana çıktığını söyledi.

Aksaray Üniversitesinin akademik yıl açılışı için kente geldiğini belirten Yılmaz, Bakanlık olarak Aksaray'a katkı yaptıklarını dile getirdi. Üniversiteye hükümetin sağladığı imkanların 145 milyon lirayı aştığına dikkati çeken Yılmaz, KOP İdaresi ve Ahiler Kalkınma Ajansı vasıtasıyla desteklerin devam edeceğini vurguladı.

Bir gazetecinin, Ankara'daki "paralel yapı" operasyonuna ilişkin sorusunu da cevaplayan Yılmaz, "İçişleri Bakanımıza sormakta fayda var. İlgili bakanlarımıza... Türkiye bir hukuk devleti. Bir şey yapılıyorsa mutlaka hukuki bir gerekçesi vardır. Nihayetinde de tabii hukuka, adalet mekanizmasına bunlar yansıyacaktır ve sonuçlarını hep birlikte göreceğiz" diye konuştu.

Ziyarette, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Garnizon Komutanı Albay Levent Ölmez ve diğer yetkililer hazır bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber