Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın
Sami Er
Türkiye 23 Mayıs 2017 - 16:38 Yorum: 0

Kalp krizinden ölen kızın arkadaşları masasını çiçeklerle donattı

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki Denizli Anafartalar Lisesi ikinci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki genç kızın masası arkadaşları tarafından güllerle...

Kalp krizinden ölen kızın arkadaşları masasını çiçeklerle donattı

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki Denizli Anafartalar Lisesi ikinci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki genç kızın masası arkadaşları tarafından güllerle donatıldı.

Denizli Anafartalar Lisesi Muhasebe bölümü ikinci sınıf öğrencisi olan ve Anafartalar Mahallesi'nde yaşayan 17 yaşındaki Büşra Gül Şerifoğlu, cumartesi akşamı göğüs ve karın ağrısı şikayeti nedeniyle ailesiyle birlikte acil servise başvurdu. Denizli Devlet Hastanesi Acil Servisinde yapılan muayenenin ardından serum takılan genç kız, kendini iyi hissettiğini söylemesi üzerine tekrar eve götürüldü. Pazar günü sabah saatlerinde uyanan ve annesi Netice Şerifoğlu'na canının çorba çektiğini söyleyen genç kız, annesi ile birlikte oturma odasında çorba içtikten sonra istifra etti ve aniden fenalaştı. Bağırışları duyan baba İbrahim Şerifoğlu, salona gelerek kızının yerde yattığını gördü. Bunun üzerine 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verildi. Eve gelen sağlık ekipleri, genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi.

Genç kızın ölümü ailesini hüzne boğarken, Büşra Gül'ün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından Büşra Gül Şerifoğlu'nun gizli kalp rahatsızlığı olduğu ve hayatını bu yüzden kaybettiği belirlendi.

Pazartesi günü öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra genç kız, gözyaşları içinde Asri Mezarlığa defnedildi. Genç kızın ani ölümü okulunu da hüzne boğdu. Pazartesi günü genç kızın ölüm haberi Okul Müdürü Asım Gülhan tarafından duyuruldu. Genç kız için okulda dualar okundu. Büşra'nın arkadaşları ve öğretmenleri sınıftaki masasına resmini koyarak, etrafını güllerle donatırken, çantasını ve su şişesini masaya koydu. Büşra Gül'ün masası iki gündür güller içinde boş bir şekilde duruyor.

Sınıf arkadaşlarını ve öğretmenleri genç öğrencinin ölümün yasa boğduğunu belirten Okul Müdürü Asım Gülhan, "Pazartesi günü okulda öğrendik. Acımız büyük kelimelerle ifade edilmez. Öğrencimiz her şeyiyle, ama her şeyiyle dört dörtlük bir öğrenciydi. Çalışkanlığıyla, ahlakıyla, dürüstlüğüyle, tüm okul idarecileri arkadaşlarımızın ve öğrencilerimizin çok sevdiği ve çok değer verdiği, okulda şu diyebileceğimiz örnek öğrencilerden birisiydi" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber