Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 27 Ekim 2016 - 16:53 Yorum: 0

Kalp krizinden vefat eden atletizm şampiyonuna hüzünlü veda

İzmir'de, beden eğitimi dersi sonrasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden ve atletizmde önemli dereceleri bulunan lise öğrencisi Hande...

Kalp krizinden vefat eden atletizm şampiyonuna hüzünlü veda

İzmir'de, beden eğitimi dersi sonrasında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden ve atletizmde önemli dereceleri bulunan lise öğrencisi Hande Can, arkadaşlarının ve ailesinin gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir'in Aliağa ilçesinde, Heydar Aliyev Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Hande Can, dün okulunda bir anda fenalaşarak yere yığılmış, kalp krizi geçirdiği belirlenen genç kız, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Ani ölümüyle arkasında gözü yaşlı ailesini ve arkadaşlarını bırakan Hande Can'ın cenazesi, okulunda düzenlenen törenin ardından Aliağa Merkez Camiine getirildi. Cenaze törenine, Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse ile ilçe protokol üyeleri katıldı.

Gözyaşları sel oldu

İkindi namazını müteakip düzenlenen cenaze törenine katılan öğrenciler, öğretmenler ve veliler gözyaşlarına boğuldu. Hande Can'ın babası Orhan Can, yakınlarının desteğiyle ayakta durabilirken anne Ayşe Can ise durumunun kötü olması nedeniyle kızının cenazesine katılamadı.

Genç kızın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından şehir kabristanlığına defnedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber