Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Ağustos 2016 - 00:08 Yorum: 0

Kalpar: “Amacımız ligde kalmak”

Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Yeni çıkmış bir takım olarak Beşiktaş ile oynamak kolay değildi. Şu ana kadar oynamış olduğumuz maçları...

Kalpar: “Amacımız ligde kalmak”

Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, "Yeni çıkmış bir takım olarak Beşiktaş ile oynamak kolay değildi. Şu ana kadar oynamış olduğumuz maçları kazanan bir Beşiktaş vardı. Bizim açımızdan kolay maç olmayacağını biliyorduk" dedi.

Beşiktaş'a 4-1'lik skorla mağlup olarak lige kötü bir başlangıç yapan Alanyaspor'da Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, maç sonunda müsabakayı değerlendirdi.

"Kolay maç değil"

"Geçen senenin şampiyonu olan Beşiktaş'ı kutlamak istiyorum" diyerek sözlerine başlayan Hüseyin Kalpar, "Şampiyonlar Ligi'nde de başarılar dilerim Beşiktaş'a. Bizim ligde ilk maçımız. Yeni çıkmış bir takım olarak Beşiktaş ile oynamak kolay değildi. Şu ana kadar oynamış olduğumuz maçları kazanan bir Beşiktaş vardı. Bizim açımızdan kolay maç olmayacağını biliyorduk. Zincirleme hata yapan takımım ilk golü yedi ve bariz hatadan ilk yarı ikinci golü de yedik. Zaten kolay maç değil. Özellikle ikinci yarıda da çok kolay teslim olmadan oyunu götürmek isterken penaltıdan 3-0 geriye düştük. Oyun disiplininden kopmamaya çalıştık ama maç 4-1 bitti. Kendi hatalarımız ve acemiliğimizden goller yedik bugün. Yeni kurulan bir takımın deplasmanda özellikle Beşiktaş'a karşı oynaması kolay değil. Beşiktaş Türkiye'nin en iyi takımlarından bir tanesi" diye konuştu.

"Amacımız ligde kalabilmek"

Amaçlarının ligde kalabilmek olduğuna değinen Kalpar, "İstatistiklerde de çıkan takımların düştüğünü gösteriyor. Biz de yeni çıktığımız için açık hedeflerimiz bu. Eksiklerimizi tamamladıktan sonra daha güçlü bir takım oluruz. Önemli olan bizimle denk olan takımlardan puan ya da puanlar alabilmek. Önümüzdeki hafta örneğin Antalyaspor maçı var önemli olan oralarda puan alabilmek. Bir de biz üst üste deplasmanlar oynayacağız ve bu da bizim için önem arz ediyor" açıklamasını yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber