Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 20 Kasım 2017 - 11:43 Yorum: 0

Kaman İlçe Esnaf Odasından ekmek fiyatı ile ilgili açıklama

Kaman İlçesinde fırıncıların rekabeti ekmek fiyatlarının da farklı satışına neden oldu.

Kaman İlçe Esnaf Odasından ekmek fiyatı ile ilgili açıklama

Kaman İlçesinde fırıncıların rekabeti ekmek fiyatlarının da farklı satışına neden oldu. Kaman İlçe Esnaf Odası Başkanlığı konu ile ilgili olarak açıklama yaptı.

İlçe Esnaf Odası Başkanı Sinan Timurhan yaptığı açıklamada, fiyatların bakkala, markete ve fırıncıların kendi tezgahlarında farklı olmasının nedeninin rekabetten kaynaklı olduğunu söyledi.

Timurhan açıklamasında, "Çevre il ve ilçelerdeki ekmek fiyatlarını araştırdık. Bizde gecikmeli de olsa ekmek fiyatı 1 lira oldu.

Kaman İlçesinde fırıncı arkadaşlar rekabetten kaynaklı ekmek fiyatını bakkala ayrı, markete ayrı ve kendi tezgahlarında da ayrı fiyat biçmekteler.

Sadece un olarak hesaplandığında da bir ekmek 40 kuruş olmaktadır. Maya, işçi, elektrik, dükkan kirası, vergi düşünüldüğü zaman fiyat kurtarmamaktadır.

Ekmeğin 1 lira değil 1.25 lira olması gerekir. Çevre il ve ilçelerde fiyat 1.25 olarak düşünülürken bizde yeni 1 lira oldu" ifadesinde bulundu.

İlçede bakkallar, fırıncılar ve marketlerde ekmek farklı fiyatlardan satılıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber