Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 15 Nisan 2015 - 13:14 Yorum: 0

Kamçı çiftinin mutluluğu gözlerinden okundu!

Malatya Valisi Süleyman Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan Sevgi Evlerindeki çocukları ziyaret etti.

Kamçı çiftinin mutluluğu gözlerinden okundu!

MALATYA GÜNCEL/Funda Şahin - Malatya Valisi Süleyman Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan Sevgi Evlerindeki çocukları ziyaret etti.

Vali Kamçı ve eşi Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Oktay Taş ve Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar eşliğinde ilin çeşitli mahallerinde bulunan ve kimsesiz çocukların ev ortamında yaşamasının sağlandığı sevgi evlerinden birisini ziyaret etti. Vali Kamçı ve eşini bakıcı anneler ve çocuklar kapıda karşıladı. Çocuklarla bol bol sohbet, eden onlarla şakalaşıp gülen Vali Kamçı ve eşi çocukların bu mutluluklarını görünce kendileri de daha mutlu oldular. Çocuklar ziyaretçilerine odalarını gezdirip günlük yaşamlarını nasıl sürdürdüklerini anlattılar. Bakıcı anneleri ve müdürlük yetkililerinden gördükleri ilgiden çok mutlu olduklarını belirten çocukların büyük kısmının doktor olmak istediğini öğrenen Vali Kamçı, Doktorluğun güzel ve zor bir meslek olduğunu, çok çalışmak gerektiğini ama insanları sağlığına kavuşturarak ya da sağlıklı kalmalarını sağlayarak büyük bir hizmette bulunduklarını belirtti. Vali Kamçı ve eşi çocuklara hediyeler vererek onları daha da mutlu ettiler.

Vali Kamçı aile ortamı içerisinde çocukların her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını, topluma yararlı ve özgüvene sahip birer birey olarak yetişmeleri için devletin her türlü imkânı kendilerine sağladığını belirtti.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Vali Kamçı ve eşi çocuklarla birlikte akşam sofrasında da bir araya gelerek mutlu bir aile tablosu sergilediler. Çocuklarla birlikte yemek duası ettikten sonra yemeklerini yiyen Vali Kamçı ve eşi çocuklarla uyku saatine kadar sohbet ederek mutlu bir akşam geçirdiler.  

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber