Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:10 Yedigöze İçme Suyu Arıtma Tesisinin yapımı hızla devam ediyor12:07 İstanbul Valisi Davut Gül, “ İstanbul’da kuralsızlığı kural olmaktan çıkara...12:06 MSB Kaynakları: (Terörle mücadele) "Irak’a sınır güvenlik sistemlerine iliş...12:05 Ermeni çeteleri tarafından şehit edildiler12:05 TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Oktay Azerbaycan’da12:04 Çanakkale Kara Savaşları’nda hayatını kaybedenler ‘Yalnız Çam’da anıldı12:04 MSB Kaynakları: "(Almanya Cumhurbaşkanı’nın ziyareti ve Savunma Sanayiindek...12:03 Acıbadem Ankara Hastanesi Sporcu Sağlığı Ünitesi açıldı12:03 Aksaray’da kum silosundan düşen işçi ağır yaralandı12:03 İzmir ve Aydın’da FETÖ baskınları: 11 gözaltı12:02 Önüne minibüs çıkınca direksiyonu kırdı, son sürat işyerine girdi12:02 DPÜ Öğretim Üyesi Aygün’den, Üsküp’te “Anadolu Ekolojisinden” isimli sergi12:02 MSB Kaynakları:" (Almanya’nın Savunma Sanayiindeki Kısıtlamaları hakkında)...12:00 Fenerbahçe - Beşiktaş maçında Volkan Bayarslan düdük çalacak12:00 Yolda yatan köpeğin üzerinden otomobili ile geçti12:00 Elazığ’da hırsızlar kümesten 60 tavuk ve 2 kangal yavrusu çaldı, 11 tavuğu...12:00 MSB: "Son bir haftada yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 6’sı terör örgütü...11:59 MSB: "PKK terör örgütünün Irak tarafından ’yasaklı örgüt’ ilan edilmesi yön...11:59 Dilan Polat mahkemede gözyaşlarına boğuldu11:58 ’Yalancı veba’ martıları vurdu: Binlercesi telef oldu, bir o kadarı da ölme...
23 Nisan
Türkiye 23 Nisan 2017 - 15:38 Yorum: 0

Kamp için çıktıkları yaylada mahsur kaldılar

Düzce Üniversitesi İzcilik Kulübü öğrencileri kamp yapmak için çıktıkları bin 400 rakımlı Gölyaka'ya bağlı Pürenli Yaylası'nda kar yağışının...

Kamp için çıktıkları yaylada mahsur kaldılar

Düzce Üniversitesi İzcilik Kulübü öğrencileri kamp yapmak için çıktıkları bin 400 rakımlı Gölyaka'ya bağlı Pürenli Yaylası'nda kar yağışının bastırması ile mahsur kaldı. Soğuk nedeni ile vücut ısısı düşen ve hipometriye düşen 2 öğrenciye sağlık ekiplerince müdahale edildi.

Düzce Üniversitesi'nden Gölyaka ilçesine bağlı bin 400 rakımlı Pürenli Yaylasına kamp yapmaya giden 40 kişilik izci grubu, yağan kar nedeniyle yaylada mahsur kaldı. Kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşayan grup, durumu Düzce İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine bildirdi. 40 kişilik grubu kurtarmak için Düzce Arama ve Kurtarma Derneği, Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE), Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Düzce Safari-Offroad (DÜSOF) ekipleri seferber oldular. İhbar üzerine yola çıkan ekiplere Düzce Safari-Offroad (DÜSOF) ve Düzce Arama Kurtarma Derneği (DAKE) üyeleri de arazi araçlarıyla destek verdi. Ekipler, zorlu arazi koşullarını geçerek ulaştıkları bölgede, mahsur kalanlara ulaştı. Kara saplanan araçlar da off-road araçlarına bağlanarak çekildi. Soğuk nedeniyle vücut ısısı düşerek hipotermiye düşen 2 kişiye müdahale edildi.

Ekiplerin çabalarıyla kurtarılan grubun üyeleri, yağan kar sebebiyle ile sorun yaşadıklarını anlattı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber