Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Temmuz 2017 - 10:33 Yorum: 0

Kamptaki ateş gösterisi nefes kesti

Arnavutköy'de düzenlenen yaz kampında gerçekleştirilen ateş gösterisi nefesleri kesti.

Kamptaki ateş gösterisi nefes kesti

Arnavutköy'de düzenlenen yaz kampında gerçekleştirilen ateş gösterisi nefesleri kesti. Kimi çocuklar ateş cambazının gösterisini gözünü kırpmadan, kimileri de korku dolu gözlerle izledi.

Arnavutköy Belediyesi, İmrahor Mesire alanında kurduğu kampta 120 çocuğu misafir ediyor. Kampa katılan çocuklar zor şartlarda neler yapabileceklerini çeşitli etkinliklerle öğrenirken, düzenlenen eğlencelerle de keyifli zaman geçiriyor. Kamp ateşinin yakıldığı etkinliklerde çocuklar şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi. Kampta yapılan ateş gösterisi ise nefesleri kesti. Ateş cambazının ağzından çıkardığı alevler, çocukların yüreğini ağzına getirdi. Kimi çocuklar alev gösterisini gözlerini kırpmadan izlerken, kimileri de korkudan oturdukları yerden düştüler.

Kampta çocukları ziyaret eden Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, kamp ateşini yaktı.

Başkan Baltacı, kamptaki çocukları ziyaret etti

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, kamp alanının nezih bir yer olduğunu belirterek, "Anne babaları tebrik ediyorum. Çocuklarınızı cesaretlendirdiniz. Getirip kendi ellerinizle teslim ettiniz. Emin ellerdeler, hiç merak etmeyin. İnşallah onları en güzel şekilde misafir edeceğiz. Hayatın zorlukları karşısında onları nasıl daha güzel bir davranışa sevk edebiliyoruz göreceğiz" dedi.

Çocuklara kampta iyi vakit geçirmeleri için nasihatlerde bulunan Başkan Baltacı, "Emin olun çocuklar unutamayacaksınız. Bu işin gündüzünden daha güzeldir gecesi. Gönlünüzce doya doya eğlenin" diye konuşu.

Çocuklarını kampa gönderen aileler de, kamptaki etkinliklerin çocuklara özgüven kattığını belirterek, Arnavutköy Belediyesi'ne teşekkür etti.

Çocuklar 5 gün boyunca kampta misafir ediliyor

Her hafta ilçede ortaokul ve lise öğrencilerinden eğitim gören öğrenciler velilerin izni ile kamp yapmak için Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü veya internet sitesinden kayıt yapıyorlar. Her hafta 120 öğrenci 5 gün boyunca kampta misafir ediliyor. İnternetten, cep telefonlarından ve ailelerinden uzakta kampa giren çocuklar, macera parkı, deniz bisikleti, geleneksel okçuluk, matrak oyunu, dini ve kişisel gelişim eğitimleri, yükseklik korkusunu yenmeleri için dev salıncak etkinliklerine katılıyorlar. Çocuklar her sabah kalktıklarında düzenli olarak eğitmenler eşliğinde sabah sporlarını yapıyorlar. Ardından kaldıkları çadırları ve çevresini düzenleyerek sabah kahvaltısına geçiyorlar. Ardından çeşitli etkinlikler yapılıp akşam kamp ateşi yakılıyor. Son olarak yakılan kamp ateşi etrafında çocuklar gösteri yapıyor.

Ayrıca Arnavutköy Belediyesi tarafından yaz boyunca baba-oğul ve dede kampları da yapılacak

Kamptaki ateş gösterisi nefes kesti

Kamptaki ateş gösterisi nefes kesti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber