Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 20 Şubat 2017 - 11:18 Yorum: 0

Kampüste Marketing’17 organizasyonu gerçekleştirildi

Anadolu Üniversitesi'nde bu yıl 12'ncisi düzenlenen Kampüste Marketing'17 organizasyonu, Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale...

Kampüste Marketing’17 organizasyonu gerçekleştirildi

Anadolu Üniversitesi'nde bu yıl 12'ncisi düzenlenen Kampüste Marketing'17 organizasyonu, Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu'nda gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan Marketing Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Dr. Mehmet Gökhan Turan, Anadolu Üniversitesinin birçok imkâna sahip olduğunu ve öğrencilerin bu imkânlardan faydalanmaları gerektiğini dile getirdi. Öğr. Gör. Dr. Turan, Anadolu Üniversitesi Marketing Kulübü'nün kuruluşu ve çalışmaları ile ilgili bilgiler vererek konuşmasını sonlandırdı.

Kampüste Marketing'17 organizasyonunda açılış konuşmasının ardından sabah oturumunda AK Sigorta Eskişehir Bölge Müdürü Volkan Kakaç ile TEB KOBİ Bankacılığı Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Simla Ünal iş hayatındaki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Programın öğleden sonraki oturumunda ise Red Bull Türkiye Genel Müdürü Fatih Gönç, Dizayn VİP'in Kurucusu Erbakan Malkoç, Microsoft Ortadoğu Afrika Bölgesi Eğitim Çözümleri Sorumlusu Kürşat Günenç ve son olarak Hepsiburada.com Marka Direktörü Şebnem Tunçer kendi hayat hikâyelerini katılımcılarla paylaşarak öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber