Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 21 Ekim 2020 - 12:13 Yorum: 0

Kamu BİB’23 Türksat desteğiyle düzenlenecek

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından düzenlenecek Kamu BIB'23 ve BIMY'27 bütünleşik etkinliği 22 Ekim tarihinde Ankara BTK Ana Konferans Salonu'nda,...

Kamu BİB’23 Türksat desteğiyle düzenlenecek

Türkiye Bilişim Derneği (TBD) tarafından düzenlenecek Kamu BIB'23 ve BIMY'27 bütünleşik etkinliği 22 Ekim tarihinde Ankara BTK Ana Konferans Salonu'nda, 23-25 Ekim tarihlerinde ise Wyndham Hotel'de gerçekleştirilecek.

Türksat'ın "iletişim sponsoru" olarak destek vereceği etkinlik, Türksat Tanıtım ile Türksat Youtube kanallarından canlı yayınlanacak. Etkinlik kapsamında "CIO ve CDO Bakış Açısıyla Yapay Zekâ", "Kamu Politikalarında ve Hizmetlerinde Yapay Zekâ Kullanımı", "E-Ticaret: İş Modelleri Eğilimler, Kamu Politikaları, Yeni Nesil Ödeme Sistemleri", "Bulut Korkusu" ve Covid-19'la Mücadele ve Sonrası Milli Teknoloji Hamlesi Başarı Hikâyeleri" başlıklarında etkileşimli paneller düzenlenecek.

Fiziksel olarak katılımı uygun olmayanlar için hibrit katılım seçeneği de olacak etkinlikte açılış konuşmalarını Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan, Cumhurbaşkanlığı Dijital Os Başkanı Dr. Ali Taha Koç, KVKK Başkanı Prof. Dr. Faruk Bilir ve Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu yapacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber