Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 12 Aralık 2017 - 12:08 Yorum: 0

Kamu malına tahribat tepki çekiyor

Burhaniye Belediyesi ilçe genelinde projelerini uygulayıp halkın hizmetine sunmaya devam ederken yapılan yatırımlara da kimliği belirsizi kişiler tarafından...

Kamu malına tahribat tepki çekiyor

Burhaniye Belediyesi ilçe genelinde projelerini uygulayıp halkın hizmetine sunmaya devam ederken yapılan yatırımlara da kimliği belirsizi kişiler tarafından verilen zararlar pes dedirtiyor.

Son olarak Bahçelievler Mahallesinde bulunan Ahmet Taner Kışlalı Parkına verilen zararlar bu kadar olmaz dedirtirken Burhaniye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü parktaki bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Oyun guruplarına, parkın değişik yerlerine yazılan yazıları, çöp kovalarının tahrip edilerek etrafa saçıldığını tespit eden park bahçeler müdürlüğü ekipleri gerekli onarımları e temizlikleri yapmaya başladı. Bu görüntüler bizi üzüyor diyen Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal "Burhaniye'miz her şeyin en güzeline layıktır. Bu ve benzeri halkın yararına olan halkın malına zarar veren kişilere karşı gerekli tedbirlerin alınacağını ve halkımızın bu tür yerleri sahiplenerek korunmasına yardımcı olmalarını önemle rica ediyoruz" dedi. Burhaniye'de yatırımların devam ederken zarar verilen kamu yatırımları için yeninden tadilat yapıldığı, bundan dolayı da zaman ve maddi zararın oluştuğunu belirten Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal "Bu bir nevi vatana ihanettir. İnsanlığa ve vicdana sığmaz. Az ya da çok milletin parası var bu yatırımlarda, bu şekilde tahrip edilmesi akıl almaz bir olay" dedi.

Kamu malına tahribat tepki çekiyor

Kamu malına tahribat tepki çekiyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber