Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Temmuz 2016 - 17:28 Yorum: 0

Kamu-Sen Adıyaman Şube Başkanı değişti

Türk Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Nejdet İrfan Tokur, Kamu-Sen İl Temsilcisi olarak atandı.

Kamu-Sen Adıyaman Şube Başkanı değişti

Türk Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Nejdet İrfan Tokur, Kamu-Sen İl Temsilcisi olarak atandı.

Kamu-Sen Genel Merkezi tarafından Kamu-Sen Adıyaman il temsilciliği görevine getirilen Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Nejdet İrfan Tokur, görevi Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Şemsettin Ağar'dan devraldı.

Her yıl Haziran ayında şube başkanları arasında yapılan seçimle Kamu-Sen İl Temsilcisi belirleniyor. Bu yıl yapılan seçimle tek aday olarak Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Nejdet İrfan Tokur bayrağı devraldı.

Nejdet İrfan Tokur, Türkiye Kamu-Sen kuruluşundan bu yana çalışan, yol gösteren, hak ettiği konusunda hiç taviz vermeyen, milli ve manevi duygulara özen gösteren bir sendikacılık anlayışında olduklarını dile getirdi.

Tokur, "Türkiye Kamu-Sen olarak yapılan tüm faaliyetlerde hiçbir üyemizin başını yere eğmemiştir, daima dik durmuştur ve dik durmaya da devam edecektir. Bundan önceki Kamu-Sen İl Temsilcisi Şemsettin Ağar'a ve Kamu-Sen yönetim kuruluna tüm çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Türkiye Kamu-Sen 22 yıllık mücadelede önce Ülkem, sonra ilkem düsturuyla hep hakkı önde tutarak haksızlıkların karşısında durarak ve çalışanların ekonomik sosyal ve mesleki haklarını korumak ve geliştirmek adına her türlü mücadeleyi vererek hep onurlu bir duruş sergiledi. İlkelerinden, inandığı milli ve manevi değerlerinden hiç taviz vermedi. Kimsenin yandaşı, yamağı, kuklası olmadı. Gücünü aldığı üyesinin her zaman hizmetkârı oldu. Hep ilkeli, hep çözüm üreten, yol gösteren, hak ettiğini talep eden oldu. Türkiye'nin ilk memur sendikaları konfederasyonu ve bağlı sendikaları ile bu camia 22 yıldır bu kutlu mücadeleyi yürütmekte olup, bu süreçte her türlü baskı, tehdit ve şantaja rağmen mücadelesine devam etti" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber