Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 09:03 Yorum: 0

Kamu-Sen İstişare Kurulu Toplantısı yapıldı

Kamu-Sen Kırşehir Temsilciliği İstişare Kurulu Toplantısı yapıldı.

Kamu-Sen İstişare Kurulu Toplantısı yapıldı

Kamu-Sen Kırşehir Temsilciliği İstişare Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantı sonrasında alınan kararlar sonuç bildirgesi olarak yayınlandı.

Son zamanlarda şehit sayısının artmasından rahatsız olunduğu ve bir an önce teröre çözüm bulunması gerektiği dile getirilen sonuç bildirgesinde şu ifadelere yer verildi:

"15 Temmuz günü 242 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine binlerce insanımızın da yaralanmasına neden olan alçak darbe girişimini ve destek olan iç-dış destekçilerini nefretle kınayarak lanetliyoruz. Darbe girişimi milletimize karşı oynanan küresel oyunun,suikaste dönüştüğü kara bir gün olarak tarihimize geçmiştir.

Türk milleti, oynanan her türlü oyuna rağmen ihtiyaç duyulan her anda gösterdiği feraset ve cesaretle ön plana çıkmış, 15 Temmuz günü yaşanan hain darbe girişiminde de milletimiz takındığı siyaset ve partiler üstü tavırla, her türlü görüş ayrılığını bir tarafa bırakarak tek yürek halinde, ortak paydamızın Türkiye Cumhuriyeti, buluşma noktamızın ay yıldızlı al bayrağımız olduğunu, tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır.

Türkiye Kamu-Sen Başkanlar Kurulu olarak hiçbir gücün milletin kararının üstünde olmadığını, seçimle gelen iktidarların yine seçimle gitmesinin demokrasi anlayışımızın temelini oluşturduğunu vurguluyoruz.

Bundan önce demokratik rejimimize yapılmak istenilen her müdahalede olduğu gibi nereden ve kimden gelirse gelsin, nereye ve kime karşı yapılırsa yapılsın demokrasi dışı her türlü girişimin sonuna kadar karşısında, Türk milletinin ve devletinin yanında yer almaya devam edeceğimizi bir kez daha hatırlatıyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. "

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber