Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Nisan 2015 - 18:16 Yorum: 0

Kamuoyu akla karayı ayırt edecek

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Ankara Şubesi 26 Nisan Pazar Günü yapacağı kongre öncesi Başkan Kamil Göksu açıklama yaptı.

Kamuoyu akla karayı ayırt edecek

ANKARA - Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Ankara Şubesi 26 Nisan Pazar Günü yapacağı kongre öncesi Başkan Kamil Göksu açıklama yaptı.

MASTÖB Ankara Şubesi Başkanı Kamil Göksu yaptığı açıklamada,Sivil toplum örgütü anlayışında asıl olan kişiler değil kurumlar olduğunu ifade etti.

Başkan Kamil Göksu; “ Şimdi bakın sivil toplum örgütü anlayışında asıl olan kişiler değil kurumlardır. Benim olup olmamam fazla bişey ifade etmez önemli olan kurum ve kuruluşların tüzel kişilikleridir. Bu anlayışla bakıp kurumlara saygı göstermeniz lazım. Kişiler gelip geçicidir asıl olan kurumların devamlılığıdır. Bugün MASTÖB Türkiyenin birçok ilinde örgütlenmiş hatta yurt dışındada örgütlenmiş önemli bir sivil toplum örgütüdür. Gelişen süreç Bahattin beyin istifa etmesine sebep olmuştur. Ben şimdi  Bahattin beyin ne kadar haklı olduğuna inanıyorum. Bazı çevreler o zamanki senaryolarını tekrar devreye sokmuşlar aynı oyunları benim üzerimdende oynamaya devam ediyorlar. Ben şunu gördüm bugün MASTÖB’ün başına siz geçin aynı kişiler sizinlede oynamaya devam edecekler. Bu kişiler şahıslarla kurumları ayırt etmeyi bilmeyin Kurumların tüzel kişiliğine saygı duyamayacak kadar beceriksiz kişilerdir.Yaklaşık 14 aylık başkanlığım sürecinde onu gördüm. Burda bazı arkadaşlar dün üye olup bugün yönetici oldukları için elma ile armutu ayır edemedikleri gibi ellerindeki elmaya da armut diyecek kadar zavallılardır. Pazar günkü kongrede kamuoyu akla karayı ayırt edecek ve kimlerin MASTÖB’ün çalışmalarına çomak soktuğunu kimlerin kurumları ve kişileri ayrıştırdığını görecektir.”dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber