Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Haziran 2016 - 11:53 Yorum: 0

Kamyonetle Takla Attı Burnu Bile Kanamadı

İzmir'in Bergama ilçesinde sebze ve meyve yüklü kamyonetin Göçbeyli kavşağında takla attı.

Kamyonetle Takla Attı Burnu Bile Kanamadı

İzmir'in Bergama ilçesinde sebze ve meyve yüklü kamyonetin Göçbeyli kavşağında takla attı. Kamyonette bulunan sebze meyve asfalta saçılırken, sürücüsü Ömer Ünlü ( 46 ) olaydan yara almadan kurtuldu.

kaza, sabah saatlerinde Bergama–Kınık yolu üzerinde bulunan Göçbeyli kavşağında meydana geldi. Sebze ve meyve yüklü 35 ULY 33 plakalı kamyoneti ile Göçbeyli mahalle pazarına giden Ömer Ünlü, direksiyon hakimiyetini kaybedince araç takla atmaya başladı. Ters dönerek duran kamyonetin içinden burnu bile kanamadan çıkan Ömer Ünlü, asfalta dağılan sebze meyveyi görünce kısa bir süre şok geçirdi. Talihsiz şoför, telefonla patronunu arayarak bilgi verdi. Jandarma ve trafik ekiplerinin kaza yerine gelerek rapor tutmasının ardından asfalta dağılan sebze ve meyve toplandı.

Göçbeyli pazarına gittiğini belirten Ünlü, "Hız yapmıyordum. Araç ile sebze ve meyve bana emanet, ben çalışanım. Ne olduğun anlayamadım. Araç bir anda takla attı" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber