Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 04 Mart 2015 - 15:18 Yorum: 0

Kamyonun devrilmesini tahtalarla engellediler

Ordu'da yolun eğiminden dolayı yükü sol tarafa yatan tuğla yüklü kamyon, tahtalarla destek sağlanarak devrilmekten kurtarıldı

Kamyonun devrilmesini tahtalarla engellediler

ORDU (AA) - Ordu'da yolun eğimi nedeniyle yükü sol tarafa yatan tuğla yüklü kamyonun devrilmesi, tahtalarla sağlanan destekle önlendi.

Veysel Sayar idaresindeki 60 KP 299 plakalı tuğla kamyonu, Altınordu ilçesi Taşbaşı Mahallesi'nde yolun eğiminden dolayı zorlandı. Kasadaki tuğlanın sol tarafa kaydığını ve aracın sağ kısım tekerleklerinin havalandığını fark eden sürücü Sayar, kamyonu durdurarak yükünü kontrol etti. 

Aracın yana yatmaya başladığını gören Sayar, çevredeki vatandaşlardan destek istedi. Çevre sakinleri, bir inşaattan getirilen beşon tahtaları kamyonun sol tarafına dayayarak aracın daha fazla yatarak devrilmesine engel oldu. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, mahallenin alt tarafından geçen Karadeniz Sahil Yolu ile mahalle yolunu bir süreliğine trafiğe kapattı. 

Daha sonra çağrılan vinç ve kepçe yardımıyla kamyonun yükü düzeltildi. Araç, Tokat'tan yüklenen 20 ton tuğlayı teslim edileceği inşaata götürdü. 

Sürücü Veysel Sayar, yolun eğimli olması sonucu araçtaki tuğlaların kaydığını, bunun üzerine aracını durdurarak kendi önlemlerini aldığını daha sonra ise çevredeki vatandaşlar ile iş makinelerine haber verdiğini söyledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber