Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...16:45 Kazada yaralanan alkollü engelli sürücü sağlık personellerine zorluk çıkart...16:43 Tusk: “Avrupa savaş öncesi döneme girdi”16:40 Tepebaşı’nda bir ilki başaran süt çiftliğine ’Avrupa Birliği Onaylı Süt Çif...16:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 bin 100 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük...16:38 Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu16:37 Otomobil yoldan çıktı, 1’i ağır 2 kişi yaralandı16:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin son 21 yılı yatırımlar açısından Cumhuriy...16:36 Çöl Tozları Bandırma’yı kapladı16:36 Küçük çocuğuna tır kullandıran baba marifetmiş gibi o anları paylaştı16:35 Aydın’da termometreler 30 dereceyi gördü
Sami Er
Yerel 18 Ocak 2017 - 14:38 Yorum: 0

Kan bağışı çağrısı Kars’ta vatandaşları harekete geçirdi

Karslı vatandaşlar, Türk Kızılayı'nın kan stoklarının mevsim şartlarından dolayı alarm verdiğine yönelik açıklamasının ardından kan bağışı...

Kan bağışı çağrısı Kars’ta vatandaşları harekete geçirdi

Karslı vatandaşlar, Türk Kızılayı'nın kan stoklarının mevsim şartlarından dolayı alarm verdiğine yönelik açıklamasının ardından kan bağışı noktalarına akın etti. Vatandaşlar, hem kan verdi, hem de kan vermeleri için çağrıda bulundu.

80 personel ile Kars'ta büyük bir istihdam sağlayan SİTETELEKOM Çağrı Merkezi, Türk Kızılayı'nın kan stoklarında mevsim şartlarından dolayı azalma olmasına seyirci kalmayarak, kan bağışında bulunmak istedi. 80 personelden 45 personel kan bağışı yaparken, Kars Kızılay Kan Alma Birimi ise kan veren personele vücut direncini düşürmemek adına ikramda bulundu.

SİTETELEKOM Çağrı Merkezi Sahibi Şahin Aydın, Kan Bağışının önemine değinerek, "Kan bağışı yardımlaşma adına büyük önem taşımaktadır. Hastanede yatan insanların kan ihtiyacı olduğunda önce bu depolanan kanlardan ihtiyaç karşılanmaktadır. İnsanlarının hayatını kaybetmemesi, hatta kendimizin böyle bir duruma düşmesi durumunda kendi hayatımızı kaybetmememiz için kan bağışında bulunmalıyız. İnsanın ne zaman kana ihtiyacı olacağı belli olmaz. Ani bir kaza sonucu bir kan bağışı tüm yaşamınızı kurtarabilir. Kan bağışlandıktan sonra bir son kullanma tarihine kadar kullanılamazsa daha fazla kullanılamaz. Bu sebeple düzenli aralıklarla kan bağışı yapmakta fayda vardır. Bizde bu önemden dolayı SİTETELEKOM Çağrı Merkezi ailesi olarak Kızılay'a kan bağışında bulunmak istedik" dedi.

SİTETELEKOM Çağrı Merkezi Operasyon Yöneticisi İlyas Aydın ise, "Yaklaşık 2 hafta önce Türkiye genelinde Kızılay'ın kan alma kampanyası başlatılmıştı. Bizde buna duyarsız kalmadık. Arkadaşlardan da sağolsun böyle bir talep geldi. Arkadaşlardan yaklaşık yüzde 50 den fazlası kan bağışında bulunmak istediler. Bizde Kars'ta bulunan Kızılay Kan Alma Birimi ile görüştük. Bize bugüne randevu verdiler ve şuan buradalar. Bu uygulama ile de hem kan bağışının önemini anlatmaya çalışıyoruz hem de kan ihtiyacı olan insanların bu kana sahip olarak hayatlarını idame etmesini sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Kars Kızılay Kan Alma Biriminin Doktoru Enis Güllüdağ, "Kızılay olarak burada bir gezici ekip uygulaması yaptık. Burada önceden ismi tespit edilen 45 kişiden kan alımı yapacağız. Bugün çalışmalarımızı burada yürüteceğiz. Bundan sonra bu gezici ekip uygulamamız devam edecektir. Haftada 2 gün olmak üzere ayda en az 8 defa gezici ekip uygulaması yapılacak. Bu uygulamalar inşallah devam edecek" şeklinde konuştu.

Öte yandan SİTETELEKOM Çağrı Merkezi'nde çalışan 80 kişiden 45'i kan bağışında bulundu.

Kan bağışı çağrısı Kars’ta vatandaşları harekete geçirdi

Kan bağışı çağrısı Kars’ta vatandaşları harekete geçirdi

Kan bağışı çağrısı Kars’ta vatandaşları harekete geçirdi

Kan bağışı çağrısı Kars’ta vatandaşları harekete geçirdi

Kan bağışı çağrısı Kars’ta vatandaşları harekete geçirdi

Kan bağışı çağrısı Kars’ta vatandaşları harekete geçirdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber