Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ocak 2017 - 17:53 Yorum: 0

’Kanal Tokat’ projesi

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Kanal Tokat" projesini en kısa sürede tamamlayacaklarını ifade ederek, "Projemiz ile Yeşilırmak Nehri ayrı bir prestije...

’Kanal Tokat’ projesi

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, "Kanal Tokat" projesini en kısa sürede tamamlayacaklarını ifade ederek, "Projemiz ile Yeşilırmak Nehri ayrı bir prestije kazanacak" dedi.

Amasya'da düzenlenen Yeşilırmak Havzası Devlet Su İşleri (DSİ) Yeşilırmak Havzası Koruma Eylem Planı toplantısına katılan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, değerlendirmelerde bulundu. Yeşilırmak Havzası'na isim veren Tokat sınırları içerisinden geçen Yeşilırmak Nehri'ne değer kazandırmak amacıyla yapımına başlayacakları Kanal Tokat projesini en kısa sürede tamamlayacaklarını ifade eden Başkan Eroğlu, "Projemiz ile Yeşilırmak Nehri ayrı bir prestije kazanacak. Heyet olarak aldığımız kararların ilimiz ve bölgemiz için hayırlar getirmesini dilerim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber