Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 24 Haziran 2021 - 16:48 Yorum: 0

Kanal üzerindeki yaya köprüleri revize ediliyor

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde iki mahalleyi birbirinden ayıran su kanalının üzerinde bulunan yaya geçiş köprüleri, bakım ve onarımdan geçirilerek revize...

Kanal üzerindeki yaya köprüleri revize ediliyor

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde iki mahalleyi birbirinden ayıran su kanalının üzerinde bulunan yaya geçiş köprüleri, bakım ve onarımdan geçirilerek revize ediliyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından hava değişimleri nedeniyle zamanla deforme olan, ahşap zemin üzerine montajlanan kanal üzerindeki yaya geçiş köprülerine bakım çalışmaları yapılıyor. Onarım yapılan köprüler daha dayanıklı bir malzeme olan saç zemin ile kaplanıyor. Aydınlatma sistemleri de yenilenen yaya geçiş köprülerinin revize çalışmaları sürerken, bakımları tamamlanan köprüler vatandaşların kullanımına sunuluyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber