Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Haziran 2016 - 16:43 Yorum: 0

Kanalda Temizlik Çalışmaları

Bozüyük Belediyesi tarafından, ilçenin ortasından geçen DSİ Kanalının Osmangazi Parkı ile Saraycık Köprüsü arasında kalan bölümünde temizlik çalışmalarına...

Kanalda Temizlik Çalışmaları

Bozüyük Belediyesi tarafından, ilçenin ortasından geçen DSİ Kanalının Osmangazi Parkı ile Saraycık Köprüsü arasında kalan bölümünde temizlik çalışmalarına başlandı.

Kanal boyu çevresinde oturan vatandaşların, yaz sıcaklarının etkisiyle kanalda oluşması muhtemel kokulardan etkilenmemeleri için yapılan çalışmalar kapsamında kanala indirilen mini kepçe ile kanalın içinde oluşan tortu temizleniyor. Yapılan temizlik çalışması ile kötü kokuların engellendiği kanal boyunda vatandaşlar gönül rahatlığı ile yürüyüp spor yapabiliyor, bisiklete binebiliyor.

İlçe genelinde bulunan kanalların temizliği konusunda hassas davranan Bozüyük Belediyesi insan sağlığı ve güzel görünüm açısından gereken temizlik çalışmalarını yıl içerisinde periyodik aralıklarla sürdürüyor. Yaklaşık olarak 14 gün önce temizlenerek sıhhi bir hale getirilen kanalın bu kadar kısa süre içerisinde pet şişeler ve çeşitli atıklarla kirletilmesi üzerine tekrar temizlik yapan ekipler, vatandaşların bu konuda daha duyarlı davranmalarını ve çevre temizliği konusunda görevlilere destek olmalarını istediler. Yetkililer, pet şişelerin ve çeşitli atıkların çöp kutularına atılması gerektiğini, kanalın çöplük alanı olmadığını belirterek "Çevre hepimiz için önemli ve gerekli. Temiz ve sağlıklı bir çevre sağlıklı toplumlar demek. Lütfen geleceğimiz için çevremizi koruyalım" dediler.

Kanalda Temizlik Çalışmaları

Kanalda Temizlik Çalışmaları

Kanalda Temizlik Çalışmaları

Kanalda Temizlik Çalışmaları

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber