Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Kasım 2014 - 12:48 Yorum: 0

Kandilli'de çevre düzenlemesi çalışması

ZONGULDAK (AA) - Kandilli Belediyesi tarafından sentetik futbol sahasında çevre düzenlemesi çalışması başlatıldı.Belediye Başkanı Mustafa Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, beldede...

Kandilli'de çevre düzenlemesi çalışması

ZONGULDAK (AA) - Kandilli Belediyesi tarafından sentetik futbol sahasında çevre düzenlemesi çalışması başlatıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, beldede bulunan sentetik futbol sahasının çevre düzenlemesinin yapılması için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde proje hazırladıklarını söyledi.

Stat çevresinin tamamının kilit parkeyle düzenleneceğini vurgulayan Aydın, şöyle konuştu:

"Stadımızın kilit parke ile çevre düzenlemesinin yapılması için harekete geçtik. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bizlere gerekli destekleri vererek, çevre düzenlemesi için adımı attılar. Gençlerimiz ve takımlarımız modern bir sahada futbol oynama şansı yakalarken, stat çevresinin kötü durumu taraftarlarımızın da tepkisini çekiyordu. Belediye olarak kilit parke döşeme işlemlerini biz gerçekleştireceğiz. Emeği geçen katkı sağlayan herkese şükranlarımızı sunuyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber