Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 15 Ekim 2016 - 14:43 Yorum: 0

Kandıra Belediye Başkanı Köken’den deprem açıklaması:

Karadeniz'de meydana gelen ve Kocaeli'nin Kandıra açıklarında bazı yerlerde hissedilen 4.8 büyüklüğündeki deprem sonrası açıklama yapan Kandıra Belediye...

Kandıra Belediye Başkanı Köken’den deprem açıklaması:

Karadeniz'de meydana gelen ve Kocaeli'nin Kandıra açıklarında bazı yerlerde hissedilen 4.8 büyüklüğündeki deprem sonrası açıklama yapan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, "Kandıra'da olumsuz bir durum yaşamadık" dedi.

Karadeniz'de 11.4 kilometre derinlikte saat 11.18'de meydana gelen 4.8 büyüklüğünde depremin merkez üssünün Kandıra olduğu yönündeki iddiaları cevaplayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, olumsuz bir durum yaşamadıklarını söyledi. Deprem sırasında evinde oturduğunu ifade eden Başkan Köken, "Açıklanan depremin merkez üssü önce Kandıra olarak geçti. O dakikalarda Karadeniz'e yakın olan kendi köyüm Bağırganlı'daydım. Herhangi bir şey hissetmedik. Ondan sonra gerek telefon bağlantılarıyla ilçemizde gerekli çalışmaları yaptık. Ama bugün itibariyle Kandıramız'da bizi sıkıntıya sokacak, deprem korkusu veya sıkıntı yaşayabilecek bir ortam olmamıştır. Hayat devam ediyor, herhangi bir problem yoktur" dedi.

Kandıra'nın zemin olarak depreme uygun yapıların yapılabileceği bir bölge olduğunu da söyleyen başkan Köken, "1999'da Kocaeli'de büyük bir deprem oldu. Ancak en sağlam ve problemsiz çıkan yer yine Kandıra olmuştur. O yüzden biz Kandıra'yı yapılaşma ve şehirleşme itibariyle öneriyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber