Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Mart 2015 - 18:03 Yorum: 0

"Kanka Polis" öğrencilerle buluştu

SİİRT (AA) - Siirt İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, öğrencileri "Kanka Polis" ile tanıştırarak, eğlendirdi.Toplum Destekli Polislik...

'Kanka Polis' öğrencilerle buluştu

SİİRT (AA) - Siirt İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, öğrencileri "Kanka Polis" ile tanıştırarak, eğlendirdi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, çocukların polislik mesleğini daha iyi tanımaları, mesleğin işleyişini yakından görmeleri ve olumsuzluklarla karşılaştıklarında ne yapmaları gerektiği konusunda bilgilendirmek amacıyla Siirt GAP Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi'ndeki öğrencileri ziyaret etti.

Etkinlikte, çocuklar, müzik eşliğinde "Kanka Polis" maskotuyla oynayarak, eğlendi. Sınıflarda miniklere şeker ve çeşitli hediyeler veren polisler, çocuklarla hatıra fotoğrafları çektirdi. 

Etkinlik hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Arzu Korkmaz, öğrencilerin polisi tanıması açısından verimli bir etkinlik olduğunu ifade ederek, düzenledikleri etkinlik için polislere teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber