Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 22 Ekim 2017 - 19:43 Yorum: 0

Kanlısının silahlı saldırısına uğrayan adam hayatını kaybetti

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde aralarında daha önceden kan davası bulunan bir şahsın silahlı saldırısına uğrayan adam kaldırıldığı hastanede hayatını...

Kanlısının silahlı saldırısına uğrayan adam hayatını kaybetti

Adıyaman'ın Gerger ilçesinde aralarında daha önceden kan davası bulunan bir şahsın silahlı saldırısına uğrayan adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Gerger ilçe merkezinde bulunan R.A., H.A'nın yanına yaklaşan ve aralarında daha önceden kan davası olduğu öğrenilen K.K., elinde bulunan silahla R.A. ve H.A'ya peş peşe ateş etti.

Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden mermilerden dolayı yaralanan R.A. ve H.A., olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Kahta İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan 56 yaşındaki R.A., burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

1 kişinin ölümüne 1 kişinin ise yaralanmasına neden olan K.K.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber