Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Ağustos 2016 - 16:28 Yorum: 0

Kano finallerinde AKUT rüzgarı

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Eskişehir gönüllüleri, Türkiye Kano Federasyonu Türkiye Kupası finali yarışmalarında, kanodan suya düşen sporculara yardım...

Kano finallerinde AKUT rüzgarı

Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Eskişehir gönüllüleri, Türkiye Kano Federasyonu Türkiye Kupası finali yarışmalarında, kanodan suya düşen sporculara yardım etti.

Eskişehir Sarısungur Göleti'nde gerçekleşen Türkiye Kano Federasyonu Türkiye Kupası finali yarışmasına; Adana, Eskişehir, İstanbul, Bursa, Sakarya, Rize, Antalya, Sinop ve İzmit illerinden toplamda 178 sporcu katıldı. Büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinden oluşan sporcular, bin, 500 ve 200 metre finallerinde küreklere asıldı. Eskişehir AKUT ekibi, çeşitli sportif faaliyetlerinde olduğu gibi kano finallerinde de yarışmacıları yalnız bırakmadı. 8 gönüllüsüyle organizasyonda hazır bulunan AKUT Eskişehir ekibi, yarışma esnasında kanosu devrilen sporculara yardım eli uzatarak, onların güvenli bir şekilde kıyıya çıkması konusunda yardımcı oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber