Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 31 Mart 2015 - 11:33 Yorum: 0

Kanser Haftası

Trabzon'da yarın başlayacak etkinlikler kapsamında fotoğraf sergisi açılacağı bildirildi

Kanser Haftası

TRABZON (AA) - Trabzon'da "Kanser Haftası" etkinlikleri çerçevesinde fotoğraf sergisi açılacağı belirtildi.

Avrasya Üniversitesinin yazılı açıklamasında, Trabzon'da, Avrasya Üniversitesi, Trabzon Belediyesi, Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Trabzon Şubesi, Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Trabzon Halk Sağlığı Müdürlüğü, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü, Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Doğu Karadeniz Meme Hastalıkları Derneği ve Umut ve Savaşım Derneği’nin ortaklaşa organize edeceği "Kanser Haftası" etkinliklerinin 1-7 Nisan tarihleri arasında yapılacağı anımsatıldı.

Etkinlikler kapsamında, yarın Meydan Parkı'ndaki Atatürk Alanı'nda kanser bilgilendirme çadırı kurulacağı anlatılan açıklamada, rahatsızlığı sebebiyle tedavi gören Sebahat Annaç için de pilot Murat Serdaroğlu'nun fotoğraf koleksiyonundan oluşan bir sergi açılacağı kaydedildi.

Kanser Araştırma ve Savaş Kurumu Trabzon Şubesi Başkanı da olan Avrasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Özoran ise her yıl 12 milyondan fazla insanın kanser olduğu bir dönemde kansere karşı herkesin birlikte mücadele etmesi gerektiğini bildirdi.

Sağlıklı yaşamı seçmenin imkansız olmadığına işaret eden Özoran, sağlıklı yaşam için sigara içmemenin, alkol kullanmamanın, spor yapmanın önemine dikkati çekti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber