Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 28 Ekim 2016 - 09:28 Yorum: 0

Kanser hastalarından ’Renklerin Hayatımızdaki Yeri’ sergisi

Memorial Antalya Hastanesi Kemoterapi ve Sanat Merkezi'nde tedavi gören hastalar "Renklerin Hayatımızdaki Yeri" sergisi açtı.

Kanser hastalarından ’Renklerin Hayatımızdaki Yeri’ sergisi

Memorial Antalya Hastanesi Kemoterapi ve Sanat Merkezi'nde tedavi gören hastalar "Renklerin Hayatımızdaki Yeri" sergisi açtı.

Memorial Antalya Hastanesi Kemoterapi ve Sanat Merkezi'nde tedavi gören hastaların yaptıkları 40 resim ve özel çalışmalardan oluşan sergi Deepo Outlet Center'da açıldı. Sanatseverler ile buluşan "Renklerin Hayatımızdaki Yeri" sergisine, Memorial Antalya Onkoloji Merkezi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Özdoğan, Memorial Antalya Hastanesi Direktörü Yrd. Doç. Dr. Ömer Özozan, Resim Öğretmenleri Aysun Erdoğan, Cengiz Erdoğan ile tedavi olan ve tedavileri devam eden hastalar katıldı.

"İyileşme sürecine katkı sağlıyor"

Resmin kanser hastalarına iyileşme sürecinde katkı sağladığını ifade eden Prof. Dr. Mustafa Özdoğan, "Kanser hastalarının özellikle tedavi süreçlerinde herhangi bir hobi ile meşgul olmaları, hem ruh hem de beden sağlığı açısından çok önemlidir. Resim gibi bir sanat ile tanışan ve bunu bir hobi haline getiren hastalarımız üzerinde de bunun çok önemli etkilerinin olduğunu görüyoruz. İyileşme sürecine çok önemli katkılar sağlıyor, yaşam kaliteleri ve mutluluk düzeyleri artıyor. Bazı ilaçların yan etkileri nedeniyle yaşadıkları sorunlardan daha az etkileniyorlar" dedi.

Sergi 31 Ekime kadar Deepo Outlet Center'da

Doğanın en güzel halini yansıtan Natürmot resimler, çakıl taşlarından hazırlanan printer çalışmaları, düğmelerden yapılan birbirinden farklı figürler, kara kalem çalışmalarından oluşan "Renklerin Hayatımızdaki Yeri" 27-31 ekim tarihleri arasında Deepo Outlet Center'da ziyaret edilebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber