Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Haziran 2017 - 19:58 Yorum: 0

Kanser hastası genç bıçaklı gasba uğradı

Denizli'de, kanser hastası olan Halit Kul'un (19), parası ve cep telefonu kimliği belirsiz bıçaklı bir kişi tarafından gasp edildi.

Kanser hastası genç bıçaklı gasba uğradı

Denizli'de, kanser hastası olan Halit Kul'un (19), parası ve cep telefonu kimliği belirsiz bıçaklı bir kişi tarafından gasp edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, gaspçının yakalanması için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, kolon kanseri olan ve Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Halit Kul (19), bugün saat 15.30 sıralarında, hastaneden çıktıktan sonra evine doğru gitti. İncilipınar Caddesi'nde yanına gelen bir kişi elindeki bıçakla Kul'u tehdit ederek, üzerindeki 20 TL'sini ve cep telefonunu gasp edip, olay yerinden kaçtı. Suluköprü kavşağına gelen Kul, buradaki polislere durumu anlatarak, şikayetçi oldu. Polis ekipleri, Kul'un verdiği eşkalden yola çıkarak, gaspçının yakalanması için çalışma başlattı.

Gasp edilen ve mağdur olduğunu belirten Halit Kul, "Hastaneden evime dönerken bir kişi önünü kesip, "paran var mı" diye sordu. Üzerimde 20 lira olduğunu söyledim. Elindeki bıçağı gösterip, paramı aldı. Ardından elindeki bıçağı tekrar gösterip, karnımdaki hastalığım nedeniyle takılı olan poşeti kesmekle tehdit ederek, cep telefonumu da aldı. Çok korkmuştum" diye konuştu.

Kanser hastası genç bıçaklı gasba uğradı

Kanser hastası genç bıçaklı gasba uğradı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber