Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Sami Er
Sağlık 16 Ağustos 2019 - 10:43 Yorum: 0

Kanser hastası miniklere hastanede bayram kutlaması

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Çocuk Onkoloji ve Hematoloji servislerinde tedavi gören minik hastalar, Kurban Bayramı'nı hastanede kutladı.

Kanser hastası miniklere hastanede bayram kutlaması

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Çocuk Onkoloji ve Hematoloji servislerinde tedavi gören minik hastalar, Kurban Bayramı'nı hastanede kutladı.

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kan Hastalıkları Federasyonu ve İyilik Sende Derneği iş birliğinde gerçekleştirilen Kurban Bayramı ziyaretine ev sahipliği yaptı. Etkinlikte, hematoloji hastası çocukların yüzü güldü.

Hastalar ve ailelerine her bayram olduğu gibi kıyafet yardımının da yapıldığı etkinliğe, Dışişleri Bakanlığı Ulusal Ajans tarafından finanse edilen Avrupa Gönüllü Hizmeti Programı kapsamında yurt dışından ülkemize gelen İtalyan, Ukrayna, Fas, Tunus, İsveç vatandaşı gönüllüler de katıldı. Çocuklara, moral ve motivasyon desteği için hastaneye gelen üniversiteli gençler, palyaço kıyafetleriyle küçük hastaların yüzlerini güldürdü.

İyilik Sende Derneği Başkanı Özge Ada Parlakkan, kan hastaları için moral ve motivasyonun önemine dikkati çekerek, bu hastaların tedavilerinde de kök hücre bağışının çok önemli olduğunu vurguladı.

Kan Hastalıkları Federasyonu Başkanı Ali Kılıç ise toplumun her kesiminin hasta bireyler konusunda daha duyarlı olması gerektiğini belirterek, amaçlarının bu konuda farkındalık oluşturmak ve zorlu bir tedavi süreci geçiren çocuklara moral ve motivasyon sağlamak olduğunu ifade etti.

Etkinliğe katılan Hematoloji Uzmanı Dr. Defne Ay Tuncel ise bu tür etkinliklerin hastaların tedavi sürecine olumlu katkı sunduğunu kaydetti.

Kanser hastası miniklere hastanede bayram kutlaması

Kanser hastası miniklere hastanede bayram kutlaması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber