Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 12:28 Yorum: 0

Kanser Hastası Üç Çocuğun Dileği Kabul Oldu

Cumhuriyet Üniversitesi Suşehri Sağlık Yüksekokulu öğrencileri sinema ve tiyatro oyuncusu Alper Türedi'nin "Bir Dileğim Var Projesi'ne destek vererek, kanser...

Kanser Hastası Üç Çocuğun Dileği Kabul Oldu

Cumhuriyet Üniversitesi Suşehri Sağlık Yüksekokulu öğrencileri sinema ve tiyatro oyuncusu Alper Türedi'nin "Bir Dileğim Var Projesi'ne destek vererek, kanser hastası 3 çocuğun dileğini yerine getirdi.

Konu hakkında açıklama yapan Cumhuriyet Üniversitesi Suşehri Sağlık Yüksek Okulu Öğrenci Kulübü (CÜSHEK) başkanı Kadir Tuna,"Okul kulübü CÜSHEK aracılığıyla davet ettiğimiz Sinema ve tiyatro oyuncusu Alper Türedi okulumuzda bir konferans verdi. Konferansta Türedi Bir Dileğim var Projesi'ni bizlere anlattı. Bizlerde CÜSHEK kulübü olarak okulumuz öğrencileri tarafından toplanan bağışlar ile 3 çocuğun dileğini üstlendik" dedi.

Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi'nde Hematoloji Servisi'nde yatmakta olan kanser hastası çocukların dilekleri Alper Türedi ve CÜSHEK kulübü üyeleri tarafından öğrendiklerini belirten Tuna, "Kanser hastası olan 3 çocuğun tablet isteğini yerine getirerek hem onlara destek hem de ziyaret ederek tabletlerini teslim ettik." diye konuştu.

Kanser Hastası Üç Çocuğun Dileği Kabul Oldu

Kanser Hastası Üç Çocuğun Dileği Kabul Oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber