Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Nisan 2014 - 13:53 Yorum: 0

Kanser tedavisi gören okutman yaşamını yitirdi

Tokat'ta mide kanserine yenik düşen 56 yaşındaki okutman Kaya Özek, son yolculuğuna uğurlandı

Kanser tedavisi gören okutman yaşamını yitirdi

TOKAT (AA) - Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) Yabancı Diller Yüksekokulunda görev yapan ve bir süredir mide kanseri tedavisi gören okutman Kaya Özek, 56 yaşında vefat etti.

Tedavi gördüğü GOÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesinde dün akşam yaşamını yitiren Özek için GOÜ'de tören düzenlendi. Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, Özek'in ailesine, mesai arkadaşlarına, öğrencilerine ve bütün yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Özek'in Gaziosmanpaşa Üniversitesine yıllardır hizmet ettiğini belirten Şahin, "Hastalığına yaklaşık bir yıl önce tanı kondu. Zor bir hastalıktı. Burada cenazesinin başında çok da konuşacak bir şey kalmıyor" dedi.

GOÜ'deki törenin ardından Özek'in cenazesi, Ali Paşa Camisi'ne getirildi. Özek'in çocukları Burak ve Tuğba Özek, taziyeleri kabul etti. Tuğba Özek, babasının, kardeşi Burak'ın düğününü görmeyi çok istediğini belirterek, "Nasip olsaydı bu pazar düğün olacaktı fakat göremedi, Allah nasip etmedi. Allah'ın takdiri böyleymiş" ifadesini kullandı.

Özek'in yakın arkadaşı Ahmet Pasinlioğlu ise "Yaklaşık bir yıldır mide kanseri tedavisi görüyordu. Oğlunun bu pazar düğününü yapacaktı. Bir an evvel düğününü yapmayı çok arzuladı ama görmek nasip olmadı. Çok değerli bir insandı" diye konuştu.

Kaya Özek'in cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Dokuztaşlar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber