Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 19 Ekim 2017 - 13:43 Yorum: 0

Kanseri yendiğini sürpriz kutlama ile öğrendi

Medical Park Gaziantep Hastanesi Tıbbi Onkoloji Bölümünde tedavi gören Serdar Çağlar, kanseri yendiğini ailesinin düzenlediği pastalı sürpriz kutlamada...

Kanseri yendiğini sürpriz kutlama ile öğrendi

Medical Park Gaziantep Hastanesi Tıbbi Onkoloji Bölümünde tedavi gören Serdar Çağlar, kanseri yendiğini ailesinin düzenlediği pastalı sürpriz kutlamada öğrendi.

Konya'da yaşayan 29 yaşındaki Serdar Çağlar'a 2011 yılında akciğer kanseri teşhisi konuldu. Aylar süren tedavinin ardından iyileşen Çağlar, 2016 yılında yapılan kontrollerde kanserin nüksettiğini öğrendi. Tedavi için Konya'dan Gaziantep'e gelen Çağlar, kendini Medical Park Gaziantep Hastanesi Tıbbi Onkoloji Bölümü doktorlarına emanet etti. 4 ay süren başarılı kemoterapi tedavisinin ardından değerlerinin iyiye gittiğini öğrenen ailesi, hastane çalışanları ile bir kutlama yaptı. Serdar Çağlar, üzerinde "kutlamaya değerdi, çünkü Alk'sı pozitifti" yazılı pastayı görünce kanseri yendiğini anladı. Büyük sevinç yaşayan Serdar Çağlar sürpriz kutlama için ailesine ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Kemoterapi tedavisinin de sona erdiğini belirten Çağlar, "Medical Park Gaziantep Hastanesi Tıbbi Onkoloji Bölümü doktorlarına ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum, bana hasta olduğumu hiç hissettirmediler. Ailem ve doktorlar sayesinde yaşama daha sıkı sarıldım" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber