Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Mayıs 2019 - 15:13 Yorum: 0

Kanserle Mücadaleyi Destekle Derneğinden uyuşturucu operasyonu açıklaması:

Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği İzmir Buca Şubesi, derneğin Denizli şubesi olduğu öne sürülen yere polis tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu...

Kanserle Mücadaleyi Destekle Derneğinden uyuşturucu operasyonu açıklaması:

Kanserle Mücadeleyi Destekleme Derneği İzmir Buca Şubesi, derneğin Denizli şubesi olduğu öne sürülen yere polis tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada uyuşturucu operasyonunda tutuklanan şahsın 9 Mayıs ta işten çıkarıldığı vurgulanırken şu ifadelere yer verildi:

"Derneğimizin Denizli ilinde bir şubesi bulunmamakla birlikte her hangi İl Dernekler Kütüğü, SGK ve maliye kaydı bulunmamaktadır. Suçüstü tutuklanan şahısların ofisi derneğimize ait değildir. Sadece tutuklulardan M.D. isimli şahıs İzmir Buca'da bulunan derneğimize gelerek iş başvurusunda bulunmuş 12 Ocak 2019 tarihinde işe alınarak faaliyet çalışmalarımıza destekte bulunmuştur. Fakat şahsın derneğimiz adına ikamet adresi olarak kullandığı Denizli merkezinde çalışmak istemesi ve derneğimizin denetiminden uzak kalacağı yönetimce değerlendirilmiş M.D., isimli şahsın 9 Mayıs 2019 tarihinde işine son verilmiştir. Şahsın ayrılırken elindeki evraklar istenmiş Denizli'de oluşundan dolayı bize mazeret bildirerek evraklarımız derneğimize henüz teslim edilmemiştir. Şahsın elinde bulunan faaliyet kırlangıç bayrağımızı kullanarak tutukları ofis süsü verilmiş ya da faaliyet yerleri derneğimizi bağlamamaktadır. Denizli emniyetince başarılı bir şekilde müdahale edilerek tutuklanan bu şahıslardan dernek olarak şikayetçi olup, takipçisi olacağız."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber