Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Temmuz 2016 - 15:08 Yorum: 0

Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i bitti

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen 310 Bin metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park Projesi'nin ilk ayağı olan Kanyon Köprü inşaatının yüzde...

Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i bitti

Karabük Belediyesi tarafından hayata geçirilen 310 Bin metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park Projesi'nin ilk ayağı olan Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70'i tamamlandı.

Kanyon Park projesinin ilk etabı olan 329 Metre toplam açıklıklı, 12 metre tabliye genişlikli öngermeli kiriş ve çelik konstrüksiyon yaya ve araç köprüsünün ilk ayağı olan Kanyon Köprü'nün inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Karabük'ü değişen, gelişen ve büyüyen bir şehir haline getirmeyi amaçladıklarını dile getiren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Karabük'e hizmet etmek en büyük görevimizdir. Geniş kapsamlı olan bu projede ilk adım köprü yapımıyla başlandı. Kanyon Köprü, Karabük ile Safranbolu'nun iki yakasını bir araya getirecek. Yapılacak köprü, araç ve yaya ulaşımını sağladığı gibi kentimizin yeni sembollerinden birisi olacak. 310 Bin Metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park projesi, Karabük'ün değişen çehresinin yeni bir yüzü olacak. Yaya ve araç köprüsünün tamamlanmasıyla Kanyon Park projesinin ilk ayağı bitmiş olacak" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber