Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Nisan 2022 - 16:28 Yorum: 0

Kapadokya Hava Limanı Mart ayında 28 bin 355 yolcuya hizmet verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Kapadokya Havalimanı'nın 2022 yılı Mart ayına ait hava...

Kapadokya Hava Limanı Mart ayında 28 bin 355 yolcuya hizmet verdi

Kapadokya Havalimanı Mart ayında 28 bin 355 yolcuya hizmet verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Kapadokya Havalimanı'nın 2022 yılı Mart ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı. Buna göre; Kapadokya Havalimanı'nda Mart ayında, iç hat yolcu trafiği 28 bin 112 dış hatlarda ise 243 oldu. İç hatlar ve dış hatlarda toplam 28 bin 355 yolcu Kapadokya havalimanından uçtu. Mart ayında, Kapadokya Havalimanı'na iniş-kalkış yapan uçak trafiği iç hatlarda 807 dış hatlarda 3 olmak üzere toplamda 810'a ulaştı. Yük (kargo+posta+bagaj) trafiği ise Mart ayında toplamda 280 ton oldu.

Üç aylık (Ocak-Mart) dönemde ise Kapadokya Havalimanı'nda yolcu trafiği 69 bin 518, uçak trafiği 2 bin 611, yük trafiği (kargo+posta+bagaj) ise 651 ton olarak gerçekleşti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber