Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 10:48 Yorum: 0

Kapadokya Kültür Ve Sanat Merkezi’nde 236 Etkinlik Yapıldı

Nevşehir Belediyesi tarafından 2006 yılında hizmete kazandırılan Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi 2015-2016 etkinlik takvimi döneminde, 236 farklı etkinliğe...

Kapadokya Kültür Ve Sanat Merkezi’nde 236 Etkinlik Yapıldı

Nevşehir Belediyesi tarafından 2006 yılında hizmete kazandırılan Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi 2015-2016 etkinlik takvimi döneminde, 236 farklı etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Nevşehir'de hizmete girdiği günden beri kültür ve sanat hayatının nabzının attığı bir merkeze dönüşen Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde, 2015-2016 etkinlik takviminde tiyatro, panel, toplantı, konferans, seminer, turnuva ve eğlence programlarından oluşan toplam 236 etkinlik düzenlendi.

Kültür ve sanatsal gelişim sürecinde Nevşehir genelinde büyük bir öneme sahip olan Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde yıl boyunca müzik aletlerini kullanmak isteyen her yaş grubundan vatandaşlara yönelik olarak da eğitici kurslar düzenleniyor.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde, her yıl Eylül ayında başlayan ve onu takip eden yılın Haziran ayı ortalarında sona eren kültür ve sanat etkinliklerine vatandaşların katılımı da oldukça yoğun olarak gözleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber