Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 25 Ekim 2014 - 12:13 Yorum: 0

Kapadokya Ultra Trail Koşusu başladı

NEVŞEHİR (AA) - Ürgüp ilçesinde, Kapadokya Ultra Trail koşusu, 20 ülkeden 200 sporcunun katılımı ile başladı.Ürgüp şehir merkezinde sabah başlayan ilk tur koşusunda sporcular, 30, 60 ve...

Kapadokya Ultra Trail Koşusu başladı

NEVŞEHİR (AA) - Ürgüp ilçesinde, Kapadokya Ultra Trail koşusu, 20 ülkeden 200 sporcunun katılımı ile başladı.

Ürgüp şehir merkezinde sabah başlayan ilk tur koşusunda sporcular, 30, 60 ve 110 kilometrelik üç farklı parkurda yarışacak.

Sporcular, yarış için Ürgüp şehir merkezinden başlayarak Ortahisar, İbrahimpaşa, Zemi Vadisi, Güvercinlik, Uçhisar, Göreme, Çavuşin, Akdağ, Ürgüp, Karacaören, Karain, Karlık ve Mustafapaşa güzergahını izleyecek.

Kapadokya Ultra Trail Koşusu Organizasyon Komitesi Üyesi Aydın Ayhan Güney, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kapadokya’da ilk defa düzenlenen koşuya gösterilen yoğun ilginin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Eşsiz doğa güzelliği ile Kapadokya'nın tepelerinde ve vadilerinde yarışacak sporcuların gece ve gündüz zorlu bir parkurda mücadele edeceğine dikkati çeken Güney, “Bence Kapadokya dünyanın en güzel ve bir o kadar da zorlu koşu parkuruna sahip. Yarışmacılarımız zaten zor şartlarda koşmayı seven yarışmacılar. Bölgenin doğası nedeniyle her türlü parkur var ve yarışmacılar her türlü koşulda mücadele edecek” diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber