Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...21:59 Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Yerel 24 Ekim 2020 - 09:23 Yorum: 0

Kapadokya’da balonların gökyüzünde muhteşem dansı

İlginç yer şekilleri ve kayadan oyma kiliseleriyle önemli turizm merkezleri arasında yer alan Kapadokya'da düzenlenen sıcak hava balonlarının gökyüzündeki...

Kapadokya’da balonların gökyüzünde muhteşem dansı

İlginç yer şekilleri ve kayadan oyma kiliseleriyle önemli turizm merkezleri arasında yer alan Kapadokya'da düzenlenen sıcak hava balonlarının gökyüzündeki muhteşem dansı yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor.

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya Bölgesinde düzenlenen balon turları yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor. Peribacalarının eşsiz güzelliklerini kuşbakışı izlemek için sabahın erken saatlerinde balon turlarına katılan yerli ve yabancı turistler yaklaşık bir saat boyunca bölgeyi havadan izlemenin keyfini yaşıyor. Gündoğumu ile birlikte havalanan sıcak hava balonlarının gökyüzündeki görsel şöleni ise yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor. Peribacaları eşliğinden gökyüzünde görsel şölenini izleyen yerli ve yabancı turistler ise bol bol fotoğraf çekerek bu anları ölümsüzleştiriyor.

İstanbul'dan bölgeyi ziyarete gelerek balon turlarını Göreme Beldesinde bulunan Aşıklar Vadisinde izleyen Melis Çaykara gökyüzünde ki balonların Kapadokya'nın nazar boncuğu olduğunu söyledi. Çaykara, "Şuan çok güzel bir ortamdayız. İnternetten gördüğümüzden çok daha güzel. Kapadokya bölgesini Anadolu'nun çok nadide yerlerinden bir tanesidir. Balonlarla beraber çok süslü ve buranın nazar boncukları" dedi.

Fransa'dan gelen Neslihan Okutan'da Kapadokya bölgesinin muhteşem bir yer olduğunu söyledi. Okutan, Peribacaları ile beraber balonları harika gözüküyor. Kapadokya'ya ilk kez geliyoruz. İnşallah her yıl geliriz" diye konuştu. Fransa'dan bölgeye gelen Bahar Yalaz'da, " Burası muhteşem bir yer. Aşk Vadisinde balonları izliyoruz. Harika bir yer. Burayı merak edenler mutlaka Kapadokya'ya gelmeliler" şeklinde konuştu.

Kapadokya’da balonların gökyüzünde muhteşem dansı

Kapadokya’da balonların gökyüzünde muhteşem dansı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber