Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Asayiş 09 Ekim 2020 - 14:48 Yorum: 0

Kapalı çarşı esnafını bezdiren hırsızlar yakalandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde arka arkaya yaşanan hırsızlıklar sebebiyle adeta esnafı bezdiren biri yabancı uyruklu, 4'ü suça sürüklenen çocuk olmak...

Kapalı çarşı esnafını bezdiren hırsızlar yakalandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde arka arkaya yaşanan hırsızlıklar sebebiyle adeta esnafı bezdiren biri yabancı uyruklu, 4'ü suça sürüklenen çocuk olmak üzere 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden birinin aynı yerdeki hırsızlık sebebiyle adli kontrol şartıyla serbest kaldıktan 4 gün sonra motosiklet çaldığı tespit edildi.

Manavgat ilçesinde turistik kapalı çarşıda 29 Haziran tarihinden bu yana yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili harekete geçen Asayiş Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarından da yola çıkarak hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği belirlenen, M.T., B.Ö., yabancı uyruklu İ.M. ile suça sürüklenen çocuklar V.K., Ö.Y. ve B.Y.'yi yakaladı. Şüphelilerden B.Ö. ile suça sürüklenen çocuklar V.K., Ö.Y., B.Y. ile B.B. hakkında adli işlem yapıldı.

Serbest kaldı dört gün sonra motosiklet çaldı

Daha önce kapalı çarşıdan yaptığı hırsızlık güvenlik kameralarına yansıyan ve polis tarafından İ.M. isimli şüpheliyle yakalanıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan M.T.'nin serbest bırakıldıktan dört gün sonra S.İ. isimli şüpheliyle birlikte motosiklet çaldığı da tespit edildi. İ.S. ve M.T. polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. İki şüpheli Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kapalı çarşı esnafını bezdiren hırsızlar yakalandı

Kapalı çarşı esnafını bezdiren hırsızlar yakalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber