Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 05 Ağustos 2022 - 10:03 Yorum: 0

Kapalı pazar yıkanarak temizlendi

Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde düzenli olarak devam eden temizlik çalışmaları dahilinde kapalı...

Kapalı pazar yıkanarak temizlendi

Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde düzenli olarak devam eden temizlik çalışmaları dahilinde kapalı pazarda periyodik aralıklarla temizleniyor.

Bozüyüklüler tarafından yoğun olarak kullanılan ve haftada 2 gün hizmet veren kapalı pazarda vatandaşların gıdaya ulaşımında hijyenik bir ortam sağlamak amacıyla mazgal temizliği ile iç ve dış temizliği düzenli olarak yapılıyor. Pazar içerisinde tezgâhlar kaldırılarak mazgallar temizleniyor, süpürge aracı ile süpürge yapılıyor ve deterjan ile köpürtülerek yıkanan pazarda vatandaşların alışverişlerini hijyenik bir ortamda yapmaları sağlanıyor. Haftalık olarak yapılan genel temizliklerin yanı sıra kapalı pazardaki ekipler pazarın açık olduğu günlerde de rutin çevre temizliklerini sürdürüyor.

Bozüyük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin dört bir tarafındaki çalışmalarını temiz bir çevre için 7 gün 24 saat aralıksız olarak sürdürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber