Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Haziran 2016 - 11:48 Yorum: 0

Kapanan Yola Tepki

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde Eti Maden işletmelerinin bulunduğu yolda yapım çalışmaları dolayısı ile yolun tamamen trafiğe kapanması tepkileri de...

Kapanan Yola Tepki

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde Eti Maden işletmelerinin bulunduğu yolda yapım çalışmaları dolayısı ile yolun tamamen trafiğe kapanması tepkileri de beraberinde getirdi.

Bigadiç'in İskele, Osmanca ,Yeniköy mahalleleri ve Eti Maden yolu yeni yol yapım çalışmasından dolayı, yolu yapan firma tarafından yolun trafiğe tamamen kapatılması vatandaşlar tarafından tepkiye neden oldu. Yolun kapatılmasıyla birlikte vatandaşlar Çamköy ve Eti Maden Simav ocağı içinden geçen simav çayı yolu üzerinde bulunan yolu kullanıyorlar. Bu yollarında trafiğe elverişli olmamasından dolayı büyük sıkıntı çektiklerini dile getiriyorlar.

En çok tepki ise 180 üyeli Bigadiç'in ve Balıkesirin büyük Kooperatiflerinden birisi olan Sınırlı Sorumlu Bigadiç Taşıyıcılar Kooperatif (BİŞOKOP) üyelerinden geldi. Bişokop Üyeleri "Bişokop Yol yapımını sürdürmekte olan Firma yol üzerinde stabilize yol açmayıp yolu ulaşıma kapatması hepimizi zor durumda bıraktı. Yolun nezaman biteceği belli değil yol nezamana kadar kapalı kalacağı belli değil.Bizler çok zor durumdayız hergün Eti Maden üzerinde yaklaşık 100 aracımız maden taşımakdayız , zemini çok kötü yolları kullanmaya devam edersek araçlarımızı hurdaya çıkacak" görüşünde birleşti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber