Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 20 Temmuz 2017 - 18:23 Yorum: 0

Kapıkaya Festivali başladı

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Festivali büyük bir heyecanla başladı.

Kapıkaya Festivali başladı

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Festivali büyük bir heyecanla başladı.

Bafra Belediyesi tarafından organize edilen "Uluslararası Kapıkaya Outdoor Extreme Festivali"ne gelen yarışmacılar ve konuklar için hazırlanan Asar kamp alanında kurulan çadırlara yerleşmeye başladı. 4 gün, 3 gece sürecek olan festivale katılan paraşütçüler atlayış yaptı. Paraşütçülerin havadaki gösterileri nefes kesti.

Kapıkaya Festivali'ne Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz de katıldı. Vali Kaymak ve Başkan Yılmaz, paraşüt atlayışlarını Kapıkaya Tepesi'ne çıkarak izlediler.

53 ülkenin davet edildiği ve 20-23 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde Karadeniz manzarasında uçuş, trekking, foto safari, kano, balık tutma yarışı, Kuş Cenneti, Bafra barınağına ziyaret ve bölge gezileri, kamp ateşi etrafında müzik eşliğinde kamp etkinlikleri yapılacak.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada, "Kampa kayıt yaptıranlar için kamp alanı, yemek, tepe ve tepeye ulaşımlar, şehir merkezinden tepeye ulaşımlar tamamen ücretsizdir. Kayıtlı olmayıp sadece izlemek için gelenler ise ücretsiz ulaşımdan yararlanabilirler. Yiyeceklerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir ya da alanda kurulu olan yeme içme standartlarından ücretlerini ödeyerek temin edebilirler" dedi.

Kapıkaya Festivali başladı

Kapıkaya Festivali başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber