Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 26 Ağustos 2016 - 16:08 Yorum: 0

Kaplan Samsun’a bileniyor

TFF 1. Lig'de bu sezonun ilk iç saha maçına çıkmaya hazırlanan Yeni Malatyaspor bu müsabakanın çalışmalarına kendi tesislerinde devam ediyor.

Kaplan Samsun’a bileniyor

TFF 1. Lig'de bu sezonun ilk iç saha maçına çıkmaya hazırlanan Yeni Malatyaspor bu müsabakanın çalışmalarına kendi tesislerinde devam ediyor. Dün Orduzu Pınarbaşı'nda saat 18.00'de bir idman gerçekleştiren sarı-kırmızılı ekipte Nijerya'da bulunan Azubuike ve ayak bileği dönen Osman Fırat dışında tüm futbolcular antrenmanda yer aldı.

Düz koşu ve ısınma hareketlerinden sonra pas çalışması ve dar alan oyunları oynayan futbolcular daha sonra kısa süreli çıkış ve koordinasyon çalıştı. İdmanın son bölümlerine doğru dara alanda çift kale arasında maç yapan futbolcular yaklaşık 1 saat 45 dakika süren çalışmayı tamamladı.

Samsun maçı öncesi Osman Fırat dışında sakat oyuncu bulunmazken, dizinde oluşan ödemi dağıtan ve kondisyon eksiğini de hızla aşan Amutu'nun azmi teknik heyeti memnun etti. Hafta başından itibaren takımla çalışmalara katılan siyahi oyuncunun tedbir amaçlı bu hafta da dinlendirilmesi beklenirken, İrfan Buz'un bu oyuncuyla alakalı son kararını pazar günü vereceği öğrenildi.

Samsun karşılaşması öncesi sarı-kırmızılı teknik heyetin elini güçlendiren bir diğer isim ise Sunday Mba olacak. Bu sezon kampın en iyileri arasında gösterilen Siyah İnci, İnönü Stadı'nda formasına kavuşacak. İlk hafta cezası nedeniyle Mersin'de forma giyemeyen Mba'nın yüksek form durumuyla ilk on birdeki yeri garanti gibi.

Nijerya U23 Milli Takımı ile Rio'da bronz madalya kazanan Azubuike ise Malatya'ya cumartesi gelecek. Brazilya'dan ülkesine geçen milli yıldız, takımıyla birlikte başkent Abuja'daki kutlamalara katılacak, daha sonra ise Malatya'ya gelecek. Yorgun olduğu için Samsun maçı kadrosuna dahil edilmeyeceği öğrenilen genç orta sahanın salı gününden itibaren takımla çalışmalara başlayacağı ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber