Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Asayiş 24 Haziran 2016 - 09:43 Yorum: 0

Kar Kuyruğunda Kavga

Adana'da 50 dereceyi bulan sıcakta serinlemek isteyen vatandaşlar, iftar öncesi Demirkazık Dağları'ndan kamyonetlerle getirilen karları satın alıp yemek...

Kar Kuyruğunda Kavga

Adana'da 50 dereceyi bulan sıcakta serinlemek isteyen vatandaşlar, iftar öncesi Demirkazık Dağları'ndan kamyonetlerle getirilen karları satın alıp yemek için uzun kuyruklar oluştururken, araya girmek isteyen bir kişi kavgaya neden oldu.

Kuzey Afrika'dan gelen sıcak hava dalgasıyla birlikte Adana'da 50 dereceye varan hava sıcaklığında serinlemek isteyen vatandaşlar Demirkazık Dağı'ndan getirilen karı satın alıyor. Kar satın almak ve iftardan sonra yemek isteyen vatandaşlar kamyonet önünde uzun kuyruk oluşturdu. Kuyruk uzun olunca vatandaşlar erken kar alabilmek için kuyruğa kaynak yapmaya başladı. Bu durumdan rahatsız olan vatandaşlar araya girenlerle tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce yumruklar konuştu. Bir vatandaş araya giren vatandaşa yumruk attı. Kuyruktaki diğer vatandaşlar araya girerek kavganın büyümesini önledi. Vatandaşlar kamyonet ile kar getiren satıcıya da tepki göstererek daha fazla kar getirmesini istedi.

Kar Kuyruğunda Kavga

Kar Kuyruğunda Kavga

Kar Kuyruğunda Kavga

Kar Kuyruğunda Kavga

Kar Kuyruğunda Kavga

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber