Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Ekim 2016 - 11:08 Yorum: 0

KAR-MEK kayıtları devam ediyor

Kartepe Belediyesi'nin Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlediği Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları'nın (KAR-MEK) 2016-2017 yeni eğitim öğretim...

KAR-MEK kayıtları devam ediyor

Kartepe Belediyesi'nin Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlediği Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları'nın (KAR-MEK) 2016-2017 yeni eğitim öğretim dönemi kayıtları devam ediyor.

Kartepe Belediyesinin "İçindeki Yeteneği Fark et" sloganı ile kursiyerlerine özgüven aşılayan, yalnızlıktan kurtaran, yeni dostluklar kurarak çevre edinmelerini sağlayan, rehabilite ederek geleceğe umutla bakmalarını sağlayan KAR-MEK'e yeni eğitim döneminde kayıt yaptırmak isteyen Kartpelilerin, belediye hizmet binalarına, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü'ne ve muhtarlıklara başvurmaları gerekiyor.

Kartepe Belediyesi Kültür Müdürlüğü KAR-MEK Birimi yetkilileri, ilçe halkının sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla bu yıl da 30 noktada 26 farklı branşta, KAR-MEK Kurs Merkezleri'nde Kartepeli kadınlara hizmet vereceklerini, ayrıca bu yıl lise mezunlarına yönelik üniversiteye hazırlık kursları da açılacağının müjdesini verdi.

KAR-MEK kursları hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, Kültür Müdürlüğü'nün 353 38 69 nolu telefonundan ayrıntılı bilgi edinebilirler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber