Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

Kar nedeniyle yıkılan sera yeniden yapıldı

SİİRT (AA) - Siirt'te Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında yaptırılan ve kar nedeniyle 2 yıl önce yıkılan sera yeniden yapıldı.Seranın sahibi Hamza Keleş,...

Kar nedeniyle yıkılan sera yeniden yapıldı

SİİRT (AA) - Siirt'te Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında yaptırılan ve kar nedeniyle 2 yıl önce yıkılan sera yeniden yapıldı.

Seranın sahibi Hamza Keleş, yaptığı açıklamada, 10 dönümlük serayı kendi imkanlarıyla yaptığını söyledi.

"Seramız 672 bin liraya mal olmuştu ve bunun 300 bin lirasını devletimiz karşıladı. Fakat yağan kar nedeniyle seramız yerle bir oldu" diyen Keleş, serada 14'ü kadın 24 kişinin istihdam edileceğini kaydetti.

Bankadan aldığı kredi ile serayı eski haline getirdiğini dile getiren Keleş, "Eğer yapmasaydım, sera için verilen hibeyi faiziyle geri vermek zorunda olacaktım" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber