Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Aralık 2016 - 19:28 Yorum: 0

Kara kalem portresi ile teşekkür

Profilo Marina İlkokulu'nun geçmiş dönem müdürlerinden Harun Güner, okullarına sağlamış olduğu destekler için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a...

Kara kalem portresi ile teşekkür

Profilo Marina İlkokulu'nun geçmiş dönem müdürlerinden Harun Güner, okullarına sağlamış olduğu destekler için Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bodrum Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret hakkında kısa bilgi veren Harun Güner, destekleri için okul adına Başkan Kocadon'a teşekkür etmek istediğini belirtti. Güner, "Hem başkanımızın hem benim yoğun iş tempolarımız nedeniyle geciken teşekkür ziyaretimi ancak bugün yapabildim. Geçtiğimiz yıllarda görev yaptığım Yalıkavak'ta bulunan Profilo Marina İlkokulu'na Bodrum Belediye Başkanımız, elinden gelen her türlü desteği vermişti. Ben de okulumuzun resim öğretmenlerinden Engin Suluyer'e ait bir kara kalem çalışması olan "Mehmet Kocadon portresini" kendisine hediye ederek öğretmenlerimiz, velilerimiz ve çocuklarımızın adına teşekkürlerimi sundum." dedi.

Ziyareti için Harun Güner'e teşekkürlerini sunan Başkan Mehmet Kocadon da, "Resim öğretmeni Engin Suluyer'in değerli çalışması ve Harun Müdürümüzün ziyareti beni çok mutlu etti." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber