Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 28 Şubat 2017 - 16:08 Yorum: 0

Kara Kuvvetleri ve Ege Ordu Komutanından Denizli’ye ziyaret

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ve Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, bölge ziyaretleri kapsamında Denizli Valisi Ahmet Altıparmak'ı...

Kara Kuvvetleri ve Ege Ordu Komutanından Denizli’ye ziyaret

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak ve Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, bölge ziyaretleri kapsamında Denizli Valisi Ahmet Altıparmak'ı ziyaret etti.

Vali Altıparmak'ı makamında ziyaret eden kuvvet komutanları ilk olarak Valilik Şeref Defterini imzaladı. Denizli 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı'nın da hazır bulunduğu ziyarette Komutanlar daha sonra Valilik makamına geçerek Vali Altıparmak ile bir süre görüştü. İldeki faaliyetler hakkında yapılan görüş alışverişinin ardından Kuvvet Komutanları Denizli'den ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber